Book dit bord

  NB: Læs venligst de praktiske informationer nedenfor, før du booker bord hos os!

              

Når du har booket bord via formularen nedenfor, modtager du en bekræftelse på din reservation pr. mail umiddelbart efter. HUSK at tjekke dit spamfilter. Du kan annullere et booket bord via formularen.
Bord til mere end 6 personer
Ved booking eller annullering af bord til mere end 6 personer, beder vi dig ringe eller skrive til os.  T: +45 42 74 55 50  M: bisque@bisque.dk
Dit bord
Dit bord er ofte først klar til dig på det tidspunkt, hvor du har booket det. 
Vi har desværre ikke venteplads i caféen, så vi beder dig om ikke at komme før tid. På travle dage kan du blive bedt om at vente udenfor, hvis du kommer før tid, så vi kan nå at gøre cafeen og dit bord fint og klar til dit besøg. Vi takker dig på forhånd for din forståelse.
Bordet er dit i 2 timer. Hvis det viser sig, at du har brug for lidt længere tid, vil vi på dagen se, om det kan lade sig gøre.
Pladser til gæster, der ikke maler
I weekender, ferier og helligdage har vi ofte fuldt booket. På de dage er det derfor kun muligt at bestille bord til gæster, der maler. Ønsker du blot at deltage i hyggen på de dage, er stoleprisen 100 kr. pr. person.  
Hvis du er ledsager til et barn under 12 år, der maler, skal du ikke betale stolepris (bemærk 1 ledsager til 1 barn under 12 år). 
Vi har som udgangspunkt desværre ikke plads til barnevogne og klapvogne i cafeen. Dette gælder især i weekends, ferier og højtider.
Afbud
Er du blevet syg eller forhindret, så kontakt os hurtigst muligt og senest 24 timer før din reserverede tid på tel: 4274 5550 eller send en mail på bisque@bisque.dk. Vi modtager ikke afbud på Facebook og Instagram. Kommer du/I ikke til din reserverede tid, forbeholder vi os retten til at sende en opkrævning på 100 kr. pr. gæst.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG.

I samarbejde med easyTableBooking.dk