Lidt historie og nutid

Bisque Porcelænscafeen – malecafeen for alle.

I 2018 åbnede jeg Bisque Porcelænscafeen med en kæmpe drøm om at skabe et sted, hvor alle kan komme og udfolde jeres farveglæde og skabe jeres helt eget kunstværk. Hos os kræves ingen forkundskaber – vi er her for at hjælpe med ideer, farvelære og teknikker, så alle kan føle sig trygge og inspirerede til at udforske jeres kreative potentiale.

I cafeen kan du hygge dig alene eller sammen med dine kære. Du kan male personlige gaver, afholde fødselsdag, mærkedag, polterabend, babyshower, kærestedag, surprise m.m. Vi serverer en dejlig kop kaffe, the, varm chokolade, økologiske drikke og lidt til den søde tand.

Vi afholder arrangementer for virksomheder og vi er altid åbne for dialog om nye samarbejder, nye ideer og sjove arrangementer.

Bisque Porcelænscafeen er ikke bare et sted, det er et fællesskab, hvor mennesker i alle aldre og baggrunde kan samles omkring kunsten at male på porcelæn. Vores mål er at skabe en rar atmosfære af sjov og kreativitet, hvor alle føler sig velkomne og opmuntret til at udtrykke sig gennem farver.

Vi står klar til at guide og støtte alle vores gæster i jeres kreative rejse. Uanset om du er en erfaren kunstner eller aldrig har malet før, vil vi sikre, at du får en uforglemmelig oplevelse og går herfra med et smil og et unikt kunstværk i hånden.

Så kom og besøg os på Bisque Porcelænscafeen, hvor farveglæde og kreativitet mødes i vores hyggelige atmosfære.

Jeg hedder Helle Krohn Johansen og sammen med mit fantastiske Bisque-team byder vi jer velkommen og skaber en varm, nærværende, hjælpsom, afslappet og hyggelig stemning

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information? Så tøv ikke med at kontakte os – vi er her for at hjælpe dig og give dig en god oplevelse.