Kalder alle gangsters, cool kidz og youngsters.

Find jeres vilde og kreative sider frem, for Bisque inviterer jer indenfor til en sjov eftermiddag med Graffiti den 18. september 2019 fra kl. 16.00-18.00. Vi gennemgår forskellige teknikker, tags og tager jer med gennem graffitiens rejse fra USA til Danmark.

 Når I møder op, vælger I først et stykke porcelæn fra et lille udvalg og derefter forklarer vi, hvordan I bruger malingen og de grundlæggende metoder. Og så er det jeres tur til at skabe jeres helt egne unikke og seje graffiti mesterværker!

 Anbefalet alder: 13 – 100 år

Pris: Du betaler for dit valgte stykke porcelæn (fra kr. 159,00) og du kan købe drikkevarer.

 Reserver pladser til dette arrangement på bisque@bisque.dk eller ring til os på telefon: 4274 5550.

 Det er kun muligt at bestille bord til malende gæster pga. begrænset antal pladser.

 Vi glæder os til en mega hyggelig og fed eftermiddag med jer.